Yarn is my therapy

Francos tűk

Francos tűk

Niké kendő

2016. június 05. - Krisz.tina

Még réges régen.. vettem egy Alize Bamboo Fine fonalat. Mivel nagyon tetszett nem tudtam otthagyni az üzletbe. Szegény sokáig csak várta várta mi lesz belőle.... Aztán szép májusi napon megláttam egy csodás kendőt. Egyből megtetszett és tudtam hogy nekem kell egy ilyen. 

Le is poroltam a fonalamat és bele is vágtam a horgolásába. 

nike_kendo_1.jpg

Csodásan alakul...

nike_kendo_2.jpg

Idáig könnyen haladtam, de most jött a neheze... A rece rész még se olyan jó színátmenetesből.... keresni kellett hozzá egyszínű fonalat. Szerencsémre a pesti Gombolydába nem csak fonalat hanem segítséget is kap a lelkes horgoló. 

Miután a színnel megküzdöttem jött csak az igazi izgalom. Rece mintát jó párat horgoltam már az nem okozott gondot, de mintaolvasásba nem vagyok valami profi. Jól leírt mintája van, de nekem nem ment. Képről jobban tudok dolgozni. A sok-sok segítségnek hála azért összejött valami, ha nem is pont az ami a Magazinban van. Viszont egyedi és megismételhetetlen lett. 

nike_kendo_3.jpg

Olyan jól passzol a színátmeneteshez az egyszínű fonal! 

nike_kendo_5.jpg

A második rece rész már egész jól ment. Megértettem, vagy csak jobban elolvastam a leírást. De azért itt is volt izgalom. Nem sok fonalam maradt az egyszínűből. Szerencsére gyorsan horgoltam és elég volt. 

 2016-06-05_14_35_34.jpg

Köszönöm a sok segítséget amit kaptam. A fonalválasztásban és a leírás értelmezésében is. 

Fonal: Alize Bamboo Fine (színek 3682, 246) tű 3mm

Minta: Gombolyag Magazin 2016/02

kriszti.jpg

Agytorna

Egy jó kis cikk mennyi áldásos hatása is van a kötésnek, horgolásnak, varrásnak stb.

Ezt csak megerősíteni tudom mint lelkes horgoló. Kikapcsol, pihentet, amellett, hogy folyamatosan dolgoztatja az agyat. Minden kreativitásomat kitudom élni benne.  

Jó olvasást! http://www.buzzblog.eu/a-kotes-a-legjobb-agytorna-szavak-nelkul-hagyja-a-neurologust/

kriszti.jpg

 

süti beállítások módosítása