Yarn is my therapy

Francos tűk

Francos tűk

Internet nélkül - #CsKM

2017. november 30. - Krisz.tina

Egészen Panka novemberi kérdése: „amit internet nélkül sohasem készítettem volna el”.

Röviden és tömören: SEMMIT!

Engem nem a családtagok tanítottak meg horgolni, hanem az internet. Minden pálcát az interneten található videókból és oktató anyagokból tanultam meg. Az első kendőm igényelt komolyabb segítséget, de a segítőmmel is az interneten keresztül tartottam a kapcsolatot.

Jó pár horgolós könyvem van, de ha keresek, valamit a telefonom kerül először a kezemben és az interneten kezdek el kutakodni. Az hogy egyből tudok szűrni arra amit keresek, gyorsabbá teszi a folyamatot és nem kell több száz oldalt átlapozgatni. A könyvek a pihenést szolgálják, mikor csak a könyvek illatára és a szép képekre vágyom. Alapba viszont én is gyorsan mindent most akarok horgolók közé tartozom, így a keresés (tanulás) marad a világháló segítségével.

nev.jpg

Megint egy évvel öregebb lettem….

Hogy bölcsebb azt nem tudom, de sikerült időben előre terveznem, és szépen leadtam mit szeretnék születésnapomra. 
sznp.jpgMinden elérhetőséget megadtam, hely-fonal-színkód, viszont a biztonság kedvéért én mentem el megvenni magamnak a kinézet pihe puha fonalat. Legalább azt kaptam amit szerettem volna. Kb 2-3 héttel hamarabb sikerült megvennem, így már nagyon vártam a nevezett napot.
sznp_1_fonalam.jpg

Scheepjes WhirlMelting Macaron (767) fonala volt az ami teljesen rabul ejtett. Még aznap el is kezdem horgolni. Fantasztikus volt horgolni. Nagyon kellemes a tapintása, szépen siklik a tűn.
sznp_2_kezdes.jpg
Itt kb a felénél jártam
sznp_3_asztalon.jpg
És kereken egy hónap alatt el is készült. Jó munkához idő kell.
sznp_4_egesz.jpg
sznp_5_egybe.jpg
Minta: https://mijocrochet.wordpress.com/2017/08/29/dragon-belly/
nev.jpg
 

süti beállítások módosítása